up and down and up again..

 
Nu va det några dagarsen igen men har ingen insperation och all tid och energi går åt till annat. Men idag slutade jag tidigt och bussen stämde ganska bra och Gisela åkte samma buss och eftersom jag slutade tidigt hann jag rida med så ja, en bra eftermiddag. 
 
Imon får vi våra datorer. Det ska bli både skönt å jobbigt. Det är skönt att ha något att göra på rasterna, inget liv, jag vet! Men det har varigt så skönt nu en vecka utan att behöva släpa på den fram och tillbaka på bussen.
 
Bye!
true..

Dagens låt...

 

Vänta på bussen..

Jao, odag slutade vi en halv timma tidigare för vi fixade med böcker å sånt. För dom flästa låter nog det skönt men NEJ, fel där. Inte om man åker och den går en gång i timmen och precis missat den. Så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Men får väll se det som en stund man bara kan slappa för måste plugga när jag kommer hem.

Idag har vi haft våra första lektioner och första riktiga dag. Det känndes bra. Nä nu ska jag fortsätta glo ut tiden ;)

√ första dagen!

Då var första dagen av första året på gynasiet gjord och jag är nöjd med den. Det känns som om det kan bli väldigt bra. Ska bli väldigt kul att lära känna nya människor. I morgon drar lektionerna igång, det känns skönt att dom börjar direkt så man kommer in idet och hittar och sånt, skolan är ju ganska stor. 
 
En sak jag värkligen hatar är bussar! dom heter samma nummer men går inte till samma ställe hur smart är det?? men som tur är är jag ganska nogrann med att kolla upp saker så jag kommer nog lära mig vilken av bussen med samma nummer som går vart. 
 

Nervöööööös...

Denna dagen började super men sen va det väll någon som kom på att nä man kan inte ha en perfect dag så jag brännde mig på två ställen av plattången och sen klämmde jag tummen i diskmaskinen, fråga mig inte hur jag lyckades med det. Men orkar inte skriva mer om dagen för det skulle bli hur lågnt som hällst känns det som.
 
Nu är det bara några timmar kvar av sommarlovet. Eftersom det är första dagen på gymnasiet är jag nervös redan. Så kommer nog vakna några gånger i natt och tro att jag har försåvigt mig typ. nepp nu orkar jag inte skriva mer idag men får uppdatera imon eftermiddag eller nått.

You want me down on earth, but i am up in space...

Åh, nu är det bara en dag kvar av sommarlovet. Den ska spendaras med att baka och städa gardroben typ. just nu skyper jag med Jossan och äter fruktsallad.
 
hahah, jag skypade med Jossan och Ludde igår så sitter Jossan å bablaar om en massa så jag och ludde hörde inte varandra så det slutade med att kan skrev i chatten i stället.
 
Ludde: mina öron blöder (av allt tjat).
 
åh jag knäcker mig skrattar så jag får ont i magen. har inte skrattat sååå mycket på länge. fast när man tänker efter va det inte alls kul men just då va det det ;) aja onödigt men nu vet ni ;)
 
orkar inte ta en egen bild så denna får bli bra...

to be friends again, can it be better?

 
Var ute och fotade med Matilda i fredags. Det var väldigt varmt kan jag säga er. haha, den sista bilden vet jag inte riktigt varför jag la upp men det är typ sådär jag ser ut just nu ;)
 
I can't explain the smile that appears on my face when you talk to me...
 

Över glad = allmänt jobbig mot allt å alla ;)

Aa, över glad är vad jag är men det gör att jag känner mig allmänt jobbig mot alla men jaja jag är ju GLAD!
 
Nu fungerar iallafall bloggen men den ser lite konstig ut men orkar inte fixa den mer. 
 
Orkar inte blogga mer eller snarare jag kan inte bara flummar ;)
HAHA detta är kvälls humor:))
 

Skit blogg!

Den fungerar inte så måste fixa den innan jag kan använda den igen men men.
 
 
RSS 2.0