Ser du det inte?..

Åh, vad historia är roligt så här en måndags kväll... Har ett historia arbete som ska vara klart imorgon så det är bara att ta tag i det. Idag var jag på stan med Matilda, mysigt. Fick köpt en tröjja, nagel lack, örhängen och ansiktsrengöring så det var bra. 
 
Imorgon är det tisdag vilket betyder att jag är iskolan från åtta till fyra. Imorgon ska jag även hålla en muntlig argumentation för klassen inte det jag ser fram imot men ska nog klara det med.
 
Ser du det inte? Vi ser det så tydligt..
 

Somthing about you...

 Idag var jag å tränade redan vid nio, det var lite för tidigt en söndag tycker jag men men. Har faktiskt inte någon större söndags ångest idag faktiskt. Dagen har gått lagom fort jag har hunnit med allt jag velat, tränat, varigt i stan och köpt vinter jacka, gått en lagom lång promenad med Matilda och hunnit med lite plugg med.åh när jag gick hem innan helt ensam å mörkt fick jag riktig jul kännsla tänka vad mysigt om det då hade varigt lite ljusstakar och stjärnor i fönstrerna guu vad mysigt. 
 
Nu sitter jag å myser i mitt nystädade rum å rebecca Lavelle ur högtalarna. Lika bra att mysa innan det blir stökigt igen. 
 
Imorgon kommer Matilda in till stan efter skolan så ska vo gå en stund på stan blir nog inte så länge vi brukar vara klara väldigt fort.
 
 
 
 

luckiest girl..

Mitt i veckan men ändå känns det väldigt skönt för både i morgon och på fredag har vi sov morgon för att det är inställda lektioner så halv tolv i morgon och halv elva på fredag. Och idag var sista sista lektionen med inställd så en riktigt slappis vecka fast vi har en del att göra. Nu är det i alla fall klart med att jag har ledigt till Damarks tävlingen med skyttet. Så jag har inte mycket att klaga på. 

can you see the future?

Ännu en söndag. Träningen idag bestod av osariös het och slö i soffan. NÄr jag kom va det bara gabib där och så blev det ingen mer kom så vi stänade lite sen gav vi upp det och la oss i varsin soffa. Sen har denna dagen ungefär forsatt så ingen ting har jag fått gjort. Jag har inte äns ridigt för hade ingen lust att rida själv och eftersom Blakkur är halt så är det bara en häst å rida så sket i det. 

 

hon vill va du...

Då var det fredag igen, super skönt. Denna veckan har gått så fort. Så nu är det bara fem veckor kvar till jul lov. Inatt har jag inte sovigt mycket alls så jag är väldigt trött just nu så har vi simmat på idrotten, det blir man inte precis piggare av. NU ska jag snart äta lite å forsätta med att göra inget.
 
Här kommer lite bilder bara för att jag vill ha vinter ochen massa mysig snö.
 
 

I can only trust myself...

Då har man avklarat ett låv och ett historia prov, provet är bara skönt att det är över men lovet hade gärna fått vara längre. fast det är inte långt kvar till jul nu lärarna börjar redan prata om nationella som vi har veckan innan jul. Men eftersom jag älskar julen så ser jag bara fram i mot det. 
 
Idag har jag gått åtta till fyra det var mörkt när jag åkte och mörkt när jag sluta, fy, man blir så trött av det.
 

We got the world...

RSS 2.0