watch your mouth...

Sitter och söker sommarjobb, och har insätt att jag måste jobba ganska mycket denna sommar för jag vill köpa bil. Jag vet att jag inte får körkortet förens tidigast april nästa år men då ska jag ha bil så är det. Fast dom bilarna jag vill ha kommer jag inte kunna käna ihop till. Men vet vad jag vill ha för mina pengar så ända problem är att hitta någon i närheten och som går att använda utan allt förstora reperations kostnader.  
 
I morgon har jag en lektion från tjugo i tio till tio i elva sen slutar jag, super skönt. Men eftersom jag antagligen inte skulle göra någon nytta med all den tiden så bestämmde jag och en kompis att vi går ner till stan och äter och myser. men nu får jag väll fortsätta med mina sommar jobb så det blir nån bil.
Vill ha men har insätt att jag inte kommer ha råd eller kunna köra runt med den året runt.
Så då vill jag ha denna men den är med för dyr så det får bli en äldre modell!
 
 
 
 
 
 

something to die for...

Det va ett tag sen igen nu men har haft så mycket för mig så har inte prioriterat att blogga. Har varigt på P3 guld vilket ägde va värkligen as bra sen har jag tränat och tävlat skytte och pluggat förståss. Idag hade vi teknik collage kick off, vi typ satt och lyssnade på en massa folk som pratade bland annat var även falkenbergs teknisterna där men såg bara några jag kännde för vi satt jag bara still och lyssna så hade ingen chans att snacka med dom. Vi skulle igentligen ha slutat fyra men läran vi skulle ha hade hållt i TC kick offen så han skulle plocka i årdning så vi slutade tidigare så jag hann med hallv tre bussen. ogår va jap upe på skyttet jag mycke bättre än vad det gjort dom senaste tre gångerna så jag är väll nörjd fast de är klart det kunde varigt bättre utan att de skulle vara omöjligt. 

Life is a highway..

Sitter på skolan och har håltimma. Ska jobba lite så jag inte har något i kväll att göra för jag ska å skjuta en cupp. När jag va å tränade i tisdag å de gick helt åt skogen. Men ikväll måste de gå bra för vi ska ta dom!! Nä nu ska fortsätt med mit väldigt effektiva pluggande.

I can be the one...

Nu är jag sjukt sur för nu är det bestämmt att WnW ska vara i falkenberg på motorbanan och ingen crosing. Nu kan man ge upp det! Vadå Falkenberg!?! Men jag antar att ni inte vill sitta å läsa om hur sur jag är så det ska ni få slippa. 
 
Igår gjorde vi inte mycke alls i skolan första lektionen va inställd så kom till skolan id halv tio för att få reda på att vi började halv ett så jag gick till mormor och satte mig å snackade lite med henne sen kom Maja dit en stund. Sen visade det sig att nästa lektion var väldigt onödig den med för vi hade vikarie och jobbade med hemsidan vilket vi kunde göra hemma. Och den sista lektionen slutade vi en halvtimma tidigare på så från en chock start till en slapp dag och vidare till en ganska jobbig dag idag. Men vet att i mogron blir det slappt så det rullar på. 
 
Är jätte rid sugen men så regande de igår och idag är det fruset i marken så det får vänta. Jag hoppas på lite snö så det går att rida. Och sen är ju smö väldigt mysigt med så det får gärna komma mycket. Nej nu får det räcka för idag mste läsa i min engelska bok.
 
Bara för att det är så sant!

let it all out...

Då va skolan ocg vardagen i gång igen och ingen mjukstart här inte gick åtta till fyra med en massa genomgångar och fick reda på att min grupp ska redovisa i historian på fredag så här kan man inte vila. Men det var kul att träffa alla i klassen igen. Fast de va ganska jobbigt att ta sig upp vid sex när alla andra hemma kunde sova vidare för att dom inte har börjat än. När man väl va igång igen känndes det som om vi hade gått i skolan i flera veckor utan lov. Men det är ju bara sex veckor till nästa lov och det ska vi nog klara av. Något jag inte hade räknat med när jag kom hem var att det på golvet står ett färdigt stativ till skyttet, jag viste att det var en början till det men inte att det skulle vara färigt bara sådär. Men kan inte prova det förens på söndag eller nått. 
 

the beginning of something new...

2013 började med bra foll och en promenad i mörkret för att fortsätta fira det nya året. Hade en jätte trevlig nyår. Hopas ni med hade det. Årets första dagar har varigt bra har myst mäst med en del mysiga uteritter och en mysig eftermiddag hos matilda. Men man kan väll inte bara få njuta antarjag för nu har jag en massa nässelutslag som gör ont så fort man rör dom så nu ligger jag i sängen istället för att åka in till stan. Men med snälla vänner som chttar och smsar med mig ska jag nog överleva denna dagen som alla andra. 
RSS 2.0